Italia-Bryllup

Marianne & Jörgen Wedding at Villa Catignano, Siena, Tuscany.

Wedding Photographer Italy

Årets bryllupstrender er like mange som de er varierte - or den viktigste av dem alle er DEG!

Kanskje ingen nyhet at brudeparet har hovedrollen i sitt eget bryllup, men nå snakker vi om å virkelig få vist seg frem! Den heteste bryllupstrenden i år står nemlig i individualismens tegn. Bryllupet skal ose av brudeparets personlighet.

La valgene dere tar fortelle mest mulig om dere som par. La bryllupet bli en dag hvor gjestene får bli enda bedre kjent med dere og hva dere står for, sier bryllupsansvarling i Tilbords, Mette Børve. Hun tror mage tar tradisjonelle valg fordi man ønsker å være sikker på at det blir bra, men oppfordrer til å ikke være redd for å gå egne veier.

Det trenger hverken være så veldig annerledes, dyrt eller overdådig. Det viktigste er at det er personlig - at det er dere. Da er alt lov! sier Mette.

At bryllupet blir elegant, magisk og morsomt for gjestene, står høyt i kurs for dagens brudepar. Noen enkle triks kan hjelpe på veien.

Kanskje en liten twist nør det gjelder mat og drikke, hvor dere arrangerer festen eller hvor vielsen holdes, er det som skal til for at deres bryllup blir helt spesielt. Gjennom å ta slike personlige valg, blir også bryllupet unikt, legger hun til.

Say if you like it          
Share on social networks